COMMUNICATIVE-ACTIVE APPROACH IN TEACHING UKRAINIAN LANGUAGE TO FOREIGN STUDENTS OF MEDICAL ZVO - Цуркан, Марія; Ільків, Ганна (Modern engineering and innovative technologies, 2022)
українська мова як іноземна, підхід до навчання, комунікативно-діяльнісний підхід, українськомовна професійно-комунікативна компетентність.