STATUS OF IMPLEMENTATION OF THE “TEACHER’S PROFESSIONAL STANDARD”: PSYCHOLOGICAL COMPETENCE OF TEACHERS OF HISTORICAL AND CIVIC EDUCATION - Клименко, Нінель; Олексенко, Світлана; Савченко, Світлана (Modern engineering and innovative technologies, 2025)
У статті порушується питання вдосконалення психологічної компетентності вчителів історичної та громадянської освітньої галузі. Вперше за оновленим професійним стандартом «Вчитель закладу загальної середньої освіти» досліджено стан сформованості зазначеної