THE PROBLEM OF THE CONTENT OF IDEAS ABOUT CRIMES AND PUNISHMENT IN THE POLITICAL AND LEGAL MENTALITY OF THE UKRAINIAN ETHNOSIS: A SOCIO-PHILOSOPHICAL ANALYSIS - Штепа, Олексій; Коваленко, Світлана (Modern engineering and innovative technologies, 2024)
Автори статті стверджують, що феномен правової ментальності є у певному сенсі протилежним за змістом юридичній ідеології. Вони вважають, що поведінкою українців у питаннях «чесності і безчестя» керують прадавні поведінкові стереотипи, що потребують корег